Antet
Catalog produse
Fie ca mergeti la munte sau la mare, sa mergeti cu cortul a devenit o experienta care merita traita macar o data intr-o viata de om. Pentru cine nu a mai mers cu cortul, daca nu stie cateva reguli de bun simt, toata vacanta poate fi un dezastru.
Siguranta este cel mai important lucru atunci cand pleci cu cortul si sunt cateva lucruri extrem de importante de luat in calcul. 
Cand ajungi la locul de campare petrece un pic de timp uitandu-te cu atentie unde te afli, care este cel mai bun loc de campat si de ce. Ai grija sa nu fie sticle sparte prin iarba sau alte resturi care pot deranja sau chiar rani. Regula bunelor maniere este ca atunci cand parasesti locul de camping sa faci curat ca si cand nu ai fost acolo, dar avand in vedere ca unele persoane nu respecta aceasta regula, este cel mai bine sa fii prudent.
Inainte de toate ar trebui sa verificati daca nu este vreo restrictie in zona care spune ca nu aveti voi sa puneti cortul sau sa faceti foc de tabara. Daca sunteti la munte ar trebui sa va uitati pe copaci sa nu fie ursi in zona. In timpul verilor foarte secetoase aveti mare grija cand faceti focul sa nu se raspandesca la padure sau la vreun cort alaturat. Vantul poate face ravagii in acest sens.Este cel mai bine sa aveti o sticla mare cu apa si sa stingeti focul atunci cand mergeti la culcare. 
Foarte important este sa va hidratati cu multe lichide si sa aveti mereu la voi o trusa de prim ajutor. Aveti de asemenea grija la albine. Sunt persoane care au alergie la intepatura de albine si avand in vedere ca cel mai apropiat oras este destul de departe, este indicat sa aveti pastile cu voi. 

A merge cu cortul este o experienta foarte frumoasa si memorabila. La un foc de tabara si un pahar de vin se leaga cele mai strase prietenii si discutii, iar peste ani iti vei aduce aminte mereu atunci cand ai mers cu cortul. 
In incheiere doresc sa adaug ca majoritatea excursiilor decurg foarte bine din cauza masurilor de siguranta preventive. Siguranta este prioritara si amintindu-va acest lucru sunt convins ca veti avea o excursie de succes.

» Blog magazinuldecorturi.ro » Sfaturi cand mergi cu cortul la munte sau la mare

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
0724.373.474
Informatii si comenzi

Luni - Vineri 

09:00 - 18:00COMENZI ONLINE NON-STOP
contact@magazinuldecorturi.ro

0724.373.474


Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Curs valutar
Website detinut de Happy Online S.R.L., CIF: 35242210, Reg.Com: J40/14128/2015